Mer enn et navn

Motorola står for banebrytende innovasjon, kvalitet og autentisitet. Vi har brukt nesten 100 år på å lede mennesker gjennom ukjent territorium ... og det neste århundret kommer til å vise at vi akkurat har begynt.

Teknologi er ikke en industri, det er et verktøy som kan brukes til å drive meningsfull endring. En pionerånd, kombinert med en dedikasjon til å forbedre den menneskelige opplevelsen, ligger i vårt DNA – og hvordan vi fikk navnet vårt. To oppfinnere skapte det utenkelige og fant ikke ordene for å beskrive det. 'Motorized Victrola' (i dag kjent som en bilradio) ble forkortet til å bli den ikoniske 'Motorola'. Trenger et menneske en bil med radio? Ikke nødvendigvis. Men hadde vi startet med det spørsmålet, ville verden vært veldig annerledes i dag.

Et stort steg for menneskeheten

NASA stolte på at Motorola skulle bringe kommunikasjon til månen i 1969. Neil Armstrongs berømte "gigantiske sprang" ble hørt rundt om i verden, takket være den Motorola-bygde transponderen han holdt. Kvalitet er i vårt DNA, og vår endeløse drivkraft for å levere er det som gjør oss pålitelige ledere innen mobilkommunikasjon.

Learn more

Hvorfor stoppe med å ha nådd månen ?

Banebrytende industri-first er gjort mulig av menneskene som utgjør Motorola. Der andre ser utfordringer, ser vi muligheter til å drive betydelig endring og sette listen høyere. Kamerasystemer som bruker kunstig intelligens, berøringsskjermer som flushes perfekt – det eneste vi vet med sikkerhet er at mulighetene er uendelige. Og det er det som driver oss til å fortsette å innovere.

Learn more

Kunder er alltid...

… i sentrum av alt vi gjør. For oss betyr ikke det å bringe mennesker sammen at alle er like. Vår besettelse av innovasjon er drevet av en forpliktelse til menneskeheten og forankret i bedriftskulturen vår. Initiativer dedikert til å forstå forbrukernes ønsker og behov testes på de ansatte som jobber hos Motorola. Bare å lytte er ikke nok – vi hører forbrukerne fordi vi er dem.